1. Haberler
  2. Dizi & Film
  3. Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragman

Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragman

Yalı Çapkını dizisinin 75. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüm 20 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de STAR TV'de olacak. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide, Seyran ve Sinan'ın evlilik teklifi herkesi şaşırtıyor.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fragman Detayları

Fragmanda, Seyran’ın Sinan’a evlilik teklif etmesi dikkat çekiyor. Suna, kardeşine bu kararın büyüklüğünü anlatmaya çalışsa da Seyran kararından emin görünüyor.

Diğer yandan, Ferit’in hayatına Diyar’ın girmesiyle geçmişinden biraz uzaklaştığı ancak Seyran’ın evlilik haberini almak için zorlandığı sahneler yer alıyor. Ayrıca, Orhan’ın hayatında yaşanan beklenmedik gelişme de izleyicileri meraklandırıyor.

Son Bölüm Özeti

Yaşanan zor günler, Seyran ve Ferit’i hayatın farklı yerlerine savurur. Sinan sayesinde daha mutlu olduğunu hisseden Seyran, herkesi şaşırtacak bir adım atarak ona evlilik teklif eder.

Ferit ise Diyar’ın hayatına girmesiyle geçmişinden biraz uzaklaşır, ancak Seyran’ın evlilik haberini almak için zorlanır. Beklenmedik bir tesadüf, Seyran ve Sinan arasında gerginlik yaratırken, Ferit görmeye katlanamayacağı bir manzaraya tanık olur ve kendini bir anda Seyran ile karşı karşıya bulur.

SıraReyting
Tüm Kişiler3. sırada, 4.46
AB5. sırada, 2.69
20+ABC14. sırada, 3.36

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalı Çapkını 75. Bölüm Fragman
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kesinti Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin