1. Haberler
  2. Dizi & Film
  3. Bir Gece Masalı 7.Bölüm 1.Fragmanı

Bir Gece Masalı 7.Bölüm 1.Fragmanı

Bir Gece Masalı 7. Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Gece Masalı dizisinin yeni bölümü 15 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de sizlerle olacak.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Gece Masalı 7. Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Gece Masalı dizisinin yeni bölümü 15 Ekim Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Gece Masalı bu hafta yayınlanacak mı?

“Bu evde Kürşat Kilimci’nin kızına yer yok”

Bir Gece Masalı, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyacak.

Yapımcı : Nazlı Heptürk

Yönetmen : Emre Kabakuşak

Burak Deniz, (Mahir), Su Burcu Yazgı Coşkun ise (Canfeza) olarak izleyicinin karşısına çıkarken dizinin kadrosunda; Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper, gibi çok başarılı isimler de yer alıyor.

“Gelişim davetsizdi. Gidişim de elvedasız olsun istedim. Şems-i Tebrizi.”

Çevirdikleri işlerle Mahir’i eve dönmeye ikna eden Afet ve Asaf, aslında daha büyük bir planın içindedir. Ancak Sıla’nın herkesin içinde Mahir’le evlenmek istemediğini söylemesi herkesin planları alt üst eder. Canfeza’nın Mahir’den Sıla’yı kaçırıp göndermesini istemesi ile üçlü arasında bir ittifak kurulur. Mahir ve Canfeza herkese rağmen yan yana dururken Selim’in köşke yaptığı gece baskını Afet ve Asaf’ı planlarını uygulamakta acele etmek zorunda bırakır.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir Gece Masalı 7.Bölüm 1.Fragmanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kesinti Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin