1. Haberler
  2. Dizi & Film
  3. Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm Fragman

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm Fragman

Kızılcık Şerbeti dizisinin 68. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüm 20 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de SHOW TV'de olacak. Barış Kılıç, Evrim Akasya ve Sıla Türkoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide, aile içi gerginlikler ve acı dolu anlar izleyicileri bekliyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fragman Detayları

Fragmanda, Ünallar ailesinin evine bomba düşmüş gibi olduğu ve öğrendikleri gerçeğin tüm ilişkileri derinden sarstığı görülüyor. Herkesin birbirine düşman kesildiği bu olaylı gecede, öncelik Görkem’in sağlık durumuna verilir. Fatih’e yapılan şantaj neticesinde Görkem’in durumu kurtarılamasa da vakit kazanma hesapları yapılır.

Son Bölüm Özeti

Kıvılcım, kendini berbat hissederken, hayatta en güvendiği adam tarafından aldatıldığı duygusu ile yanlış yollara sürüklenmek üzeredir. Kısa bir süre sonra ise Kıvılcımlar’ın evine büyük bir acı düşer. Alev doğum yaparken ölmüştür. Doğurduğu bebek, Kıvılcım ve Abdullah arasında velayet savaşına neden olacaktır.

Reytingler

SıraReyting
Tüm Kişiler1. sırada, 6.82
AB1. sırada, 8.86
20+ABC11. sırada, 7.74

Kızılcık Şerbeti dizisinin 68. bölümünde, aile içi gerginlikler ve acı dolu anlar izleyicileri bekliyor. Alev’in ölümü ve doğurduğu bebeğin velayeti için Kıvılcım ve Abdullah arasında yaşanacak savaş, dizinin en çarpıcı sahnelerinden biri olacak gibi görünüyor. Dizinin hayranları, 20 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de yayınlanacak yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm Fragman
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kesinti Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin