1. Haberler
  2. Video
  3. Kör Nokta Oyuncuların Yaşları (Yeni Dizi)

Kör Nokta Oyuncuların Yaşları (Yeni Dizi)

Kör Nokta dizisinin başrol oyuncuları Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yaşları ve karakterleri hakkında detayları keşfedin. Dizinin fragmanı ve incelemesi burada!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kör Nokta dizisinde, Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz gibi yetenekli oyuncular başrolü paylaşıyor. Rabia Soytürk, dizide Gece karakterine hayat verirken, İsmail Ege Şaşmaz ise Aslım karakterini canlandıracak. İkili, suç ve suçlunun iç içe geçtiği bir trafik kazasının ardından adalet için verdikleri savaşta birbirlerine aşık olacaklar. Bu çarpıcı aşk hikayesi, Kör Nokta dizisinin en merak edilen unsurlarından biri.

Bu videoda, Kör Nokta dizisinin başrol oyuncularının şaşırtıcı yaşlarını ve karakterlerini detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Kör Nokta, yeni polisiye diziler arasında dikkat çeken bir yapım ve oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekici.

Kör Nokta dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey burada! Kör Nokta fragmanını, dizinin başlama tarihini ve detaylı bir Kör Nokta dizi incelemesini izleyebilirsiniz. Ayrıca, dizinin ilk bölümünü Kör Nokta 1. bölüm olarak bulabilirsiniz. Dizinin Kör Nokta dizi konusu ve Kör Nokta dizi karakterleri hakkında merak ettiğiniz her şey bu videoda!

Rabia Soytürk (Aslım)

OyuncuYaşıDoğum Tarihi
Rabia Soytürk2526 Ocak 1999

Yeni jenerasyonun en sevilen oyuncularından biri olan Rabia Soytürk, 26 Ocak 1999 İstanbul doğumludur. 2024 yılı itibariyle 25 yaşında olan güzel oyuncu, Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümünden mezun olduktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk dersleri almıştır. 166 cm boyundaki Soytürk, oyunculuk kariyerine 2018 yılında yayınlanan Şahsiyet dizisi ile adım atmıştır. Daha önce Gülperi, Alparslan: Büyük Selçuklu, Duy Beni, Veda Mektubu, Benim Adım Melek gibi dizilerde rol almıştır. Bir dönem Youtuber Fester Abdü ile sevgili olan oyuncunun şu anda erkek arkadaşı yoktur.

İsmail Ege Şaşmaz

OyuncuYaşıDoğum Tarihi
İsmail Ege Şaşmaz3125 Kasım 1993

Kör Nokta dizisinde erkek başrol olarak yer alacak olan İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 Manisa doğumludur. 2024 yılı itibariyle 31 yaşında olan yakışıklı oyuncu, lisede başladığı tiyatro kariyerine eğitimler alarak devam etmiş ve oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Barış karakteri ile adım atmıştır. Daha önce Elkızı, Uyanış: Büyük Selçuklu, Sen Çal Kapımı, Aşk Laftan Anlamaz gibi yapımlarda rol alan Şaşmaz, 2021 yılında Hande Ünal ile evlenmiştir. Çiftimizin dünyalar tatlısı bir de çocukları bulunmaktadır.

Çağla Boz (Gece)

OyuncuYaşıDoğum Tarihi
Çağla Boz2529 Haziran 1999

Kör Nokta dizisinde Gece karakterine hayat verecek olan Çağla Boz, 29 Haziran 1999 doğumludur. 2024 yılı itibariyle 25 yaşında olan güzel oyuncu, modellik ile başlayan kariyerine oyunculuk hayatı ile devam etmiştir. Çağla Boz, oyunculuk dersleri almış ve başarılı oyuncu daha önce Kendi Düşen Ağlamaz, Limit, Sınır gibi yapımlarda rol almıştır.

Aras Aydın

OyuncuYaşıDoğum Tarihi
Aras Aydın354 Ocak 1989

Yakışıklı oyuncu Aras Aydın, 4 Ocak 1989’da Eskişehir’de doğmuştur ve 35 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi’nde Tiyatro eğitimi alan Aras Aydın, son dönemde Kiraz Mevsimi, Aldatmak, İkimizin Sırrı, Şeref Sözü, Sefirin Kızı gibi dizilerde yer almıştır. Aras Aydın, Melis Birkan ile evlidir.

Yalçın Hafızoğlu (Kerem Sayman)

OyuncuYaşıDoğum Tarihi
Yalçın Hafızoğlu3518 Ağustos 1989

Kör Nokta dizisinde Kerem Sayman karakterine hayat verecek olan Yalçın Hafızoğlu, 18 Ağustos 1989 İstanbul doğumludur. 2024 yılı itibariyle 35 yaşında olan oyuncu, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 180 cm boyundaki oyuncu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile tanınmıştır.

İlayda Çevik (Asude)

OyuncuYaşıDoğum Tarihi
İlayda Çevik3022 Aralık 1994

Kör Nokta Oyuncuları arasında yer alan İlayda Çevik, 22 Aralık 1994 Balıkesir doğumludur. 2024 yılı itibariyle 30 yaşında olan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 172 cm boyunda ve 55 kg olan oyuncu, daha önce Aldatmak, Tuzak, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Çal Kapımı gibi dizilerde rol almıştır.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kör Nokta Oyuncuların Yaşları (Yeni Dizi)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kesinti Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin