1. Haberler
  2. Dizi & Film
  3. Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Squid Game 2. sezon yayın tarihi Netflix, dizinin 26 Aralık 2024'te yayınlanacağını duyurdu. Yeni sezonda kararlı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Son dönemin popüler dizilerinden olan Güney Kore yapımı Squid Game’in 2. sezon yayın tarihi açıklandı. Tüm dünyayı saran Squid Game dizisinin merakla beklenen 2. sezonu için geri sayım başladı. Netflix, dizinin 2. sezonunun 26 Aralık 2024’te yayınlanacağını duyurdu.

Yönetmen, yazar ve baş yapımcı Hwang Dong-hyuk, bu heyecan verici haberi samimi bir mektupla paylaştı. Ayrıca, duyuruda dizinin final sezonunun 2025 yılında izleyiciyle buluşacağı bilgisi de verildi.

Squid Game 2. Sezon Hakkında

Squid Game’i kazanmasının üstünden üç yıl geçen Oyuncu 456, oyunun ardındaki insanları bulmaya ve hain oyunlarına bir son vermeye kararlıdır. Kazandığı serveti bu arayışa yatıran Gi-hun, işe akla gelen ilk yerden başlar ve metroda ddakji oynayan takım elbiseli adamın peşine düşer.

Ancak çabaları nihayet sonuç verdiğinde, oyunu sona erdirmeye giden yolun sandığından daha ölümcül olduğu ortaya çıkar: oyunu bitirmek için oyuna yeniden girmesi gerekmektedir.

Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu

Primetime Emmy Ödülleri’nde Drama Dizisi dalında En İyi Yönetmen ödülünü kazanan ilk Asyalı olarak tarihe geçen Hwang Dong-hyuk bir kez daha dizinin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

    Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondaki rolleriyle geri dönerken, yeni sezonun renkli karakterlerden oluşan oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an yer alıyor.

    Tepki Ver | Tepki verilmemiş
    0
    mutlu
    Mutlu
    0
    _zg_n
    Üzgün
    0
    sinirli
    Sinirli
    0
    _a_rm_
    Şaşırmış
    0
    vir_sl_
    Virüslü
    Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı
    Yorum Yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Giriş Yap

    Kesinti Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

    Bizi Takip Edin